NU EZITAŢI SĂ NE CONTACTAŢI

  ÎNREGISTRARE, ANULARE SAU MODIFICARE COMANDĂ

  Telefon: 0735 334 335
  E-mail: contact@ortosan.ro
  Program: Luni – Vineri: 09:00 – 17:00

  COMPANIE
  Impansan SRL
  CIF: RO40988292
  IBAN: RO68BTRLRONCRT0497554501
  Punct de lucru: B-dul Dorobanților nr. 669, Hala A1, Brăila

  DESPRE NOI

  O echipă de oameni tineri, pasionați și vizionari.

   

  ORTOSAN este o companie mică, dar de ultimă generație. Lucrăm non-stop pentru a găsi cele mai inovatoare produse, în acest fel nu trebuie să petreci ore întregi pentru a-ți face propria cercetare. Avem misiunea de a oferi produse de calitate ridicată și servicii ce mulțumesc toți clienții noștri.

  Suntem o companie care crede în muncă asiduă și standarde înalte. Avem și livrăm soluții. Acordăm o importanță deosebită unui serviciu rapid și fiabil pentru clienți.
  Micile schimbări pot face o mare diferență. Încercăm să obținem o schimbare durabilă în bunăstarea dvs. cu o serie de mici măsuri.

  Ne mândrim – individual și colectiv – de calitatea muncii noastre, de procesele avansate pe care le folosim, de produsele și serviciile pe care le oferim și de eficacitatea recunoscută și validată a programului nostru de îmbunătățire continuă. Ne mândrim cu satisfacerea nevoilor clienților selectați înaintea concurenței noastre. Ne mândrim cu faptul că obținem și susținem niveluri de rentabilitate financiară ca măsură, dincolo de numere, de valoarea pe care clienții noștri sunt de acord să o creăm. Cu o gamă largă de produse de calitate, o echipă bine pregătită de îngrijire a clienților, un serviciu eficient și prompt, livrare la timp, ORTOSAN este într-adevăr numele în care poți avea încredere!

  Munca poate fi uneori stresantă. Stresul profesional are un impact negativ asupra întregului mediu de lucru. Unul din cinci lucrători se simte stresat, deoarece etapele de odihnă și relaxare sunt prea scurte în munca de zi cu zi. Stresul afectează corpul și mintea. În situații de stres, se produc din ce în ce mai mulți hormoni precum adrenalina și cortizolul. Un risc pentru sănătate apare atunci când stresul este în exces și fără fazele de relaxare corespunzătoare. Tensiunea arterială crește și întregul corp nu se odihnește. Dureri de cap, tulburări de somn, depresie – semnele sunt diverse și nu trebuie subestimate. Echipa noastră vă vine în ajutor cu produse de calitate care vă relaxează atât corpul cât și mintea!

  În prezent ORTOSAN este un brand național care a reușit să ajungă la peste 5000 de clienți mulțumiți, iar în curând ne veți găsi și în farmacii.

  INFORMAȚII CONTACT

  CoșContact